Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340

.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Whoohoo…We Hebben Een Nieuwe Collega

Welcome at team Hair Junkies!!

Super blij ben ik dat ik jullie kan laten weten dat vanaf 1 september een nieuwe collega ons team komt versterken!

Twee weken geleden zag zij onze vacature en besloot ze , om haar CV niet te e-mailen, maar persoonlijk langs te komen brengen. Nou dan heb je bij mij al een streepje voor! Want dit geeft imo al aan hoe gemotiveerd iemand is.

Na een kort kennismakingsgesprek was het voor mij als snel duidelijk…dit voelt zeer goed en is een duidelijke match. Élena is zeer gemotiveerd en echt een jong talent. Ik ben ervan overtuigd dat ze enorm goed bij ons past. En kijk dan ook uit naar onze samenwerking en de mooie resultaten die zij voor onze klanten zal creëren.

Graag stelt ze zichzelf even aan jullie voor…

Mijn naam is Élena Quaden, ik ben 19 jaar en heb onlangs mijn diploma salonmanager niveau 4 behaald. Mijn hobby is koken en verder breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie. Vanaf september werk ik bij de prachtige en sfeervolle salon Hair Junkies. Ik oefen mijn vak met veel plezier en passie uit. Ik wil graag bij Hair junkies werken vanwege de prachtige resultaten die zij met name op kleurgebied creëren en omdat zij steeds de laatste trends volgen. Mijn werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en zaterdag. Ik heb ontzettend veel zin om te starten en het leuke team te versterken. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in de salon!

Elena - onze nieuwe collega