Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat is Olaplex?

Olaplex

Als je in het dagelijkse leven een beetje met je haar bezig bent, heb je sowieso wel eens gehoord van het merk Olaplex. Wereldwijd zijn er inmiddels tienduizenden salons die laaiend enthousiast zijn over Olaplex-producten. En dat is met een reden. Voor velen biedt Olaplex namelijk hulp bij beschadigd haar.

Heb je last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen? Bij Hair Junkies werken we met Olaplex, hét product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren! Hoe je dit wondermiddel gebruikt? Wij leggen het graag aan je uit!

Olaplex kapper kapsalon zuid limburg

Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel voor (extreem) beschadigd haar. Bij droog, gebroken en/of poreus haar, zorgt de formule van Olaplex ervoor dat het haar sterker, gezonder en zachter wordt. Een andere bijkomstigheid is de glans, die -door het gebruik van Olaplex- hersteld wordt.

Gaan we er iets wetenschappelijker op in, dat komt alles neer op zwavelbruggen in je haar. Deze bepalen je permanente ‘aard van je haar’. Deze aard van het haar; die sluik, golvend, krullend of kroes kan zijn, wordt dus bepaald door zwavelbruggen. Je kunt zwavelbruggen zien als bindingen van eiwitten die eigenlijk de bouwstenen zijn van je haar. Deze bouwstenen kunnen beschadigd raken, door allerlei oorzaken zoals zon, water, hitte producten, enzovoorts. Olaplex ‘vindt’ en herstelt beschadigde en gebroken zwavelbruggen.

Terug naar de praktijk: Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, zoals het kleuren en permanenten van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stylingtools óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon en invloeden van chloor-en zoutwater. Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies er daarom voor om je lokken te voorzien van een super healthy boost met Olaplex!

De voordelen van Olaplex

Hoe werkt het?

Olaplex behandelingen kunnen toegevoegd worden bij het kleuren van het haar of als gewoon losstaande behandeling voor beschadigd haar. Wanneer je het haar laat verven en zeker wanneer je het lichter wilt maken, raden we deze behandeling zeker aan. Sterker nog…bij al onze kleurtechnieken waarbij we de haren lichter maken is altijd Olaplex inbegrepen!

De behandeling bestaat uit twee stappen:

No.1 Bond Multiplier –
De eerste geconcentreerde stap herstelt gebroken bindingen en start het proces van het herstellen van het haar en het voorkomen van meer schade. Dit product wordt aangebracht tijdens het kleuren van het haar (het wordt gemengd met de haarkleur).

No.2 Bond Perfector –
De tweede stad gaat verder om de gebroken bindingen te herstellen en herbouwen. Dit zorgt voor gezonder, meer glanzend en sterker haar. Dit wordt aangebracht als het haar wordt uitgespoeld en heeft ongeveer 20 minuten nodig om in te trekken. Daarna wordt het uitgespoeld.

De behandeling is vergelijkbaar met een diep voedend masker en is echt een aanrader, wanneer jij het haar regelmatig kleurt.

De Olaplex producten en behandelingen zijn verkrijgbaar in onze salon. Kom eens langs of boek je afspraak online!