Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Behandelingen

Voor welke haartechniek ga jij?

knippen en stylen

Ga voor een verfrissende nieuwe coupe met onze diverse knip- en stylingbehandelingen.

De puntjes bijknippen? Een boblijn aanmeten? Of meer lagen verkrijgen in krullen? Wij knippen en stylen elk haartype aan de hand van onze vele technieken. Onze behandeling start altijd met het wassen van jouw haar middels onze professionele producten. We bespreken daarna eerst samen jouw wensen, voordat we overgaan op het knippen van het kapsel. Droogföhnen en stylen maken vast onderdeel uit van onze behandeling, waarbij jouw nieuwe coupe perfect in model wordt gebracht. Niemand loopt bij ons naar buiten met natte haren.

haarkleuring

Vernieuw jouw stijl of ga terug naar jouw eigen roots, middels onze hoogwaardige kleuringstechnieken.

Klaar voor een nieuwe kleuruitdaging? Nog even de grijze haren vermijden? Of terug naar de eigen vertrouwde kleur? Wij streven naar verfbehandelingen die bij jouw kapsel passen, zonder de gezonde haarstructuur in gevaar te brengen.

Een haarkleuring geeft niet alleen een mooie, nieuwe kleur, maar zorgt ook voor een diepe glans en verzorging. Je kan kiezen uit verschillende soorten kleuringen die jouw haar nóg mooier maken.

Door het oneindig mixen van de verschillende kleuren, creëren wij samen de haarkleur die jij nu echt graag wilt. De keuze in het aanbrengen van kleurcorrecties en highlights is eveneens zeer uitgebreid. Aan de hand van onze up to date kennis en trainingen, behouden wij jouw glanzende en gezonde haarlokken in kleur mét 100 procent (grijs)dekking.

Balayage Kleuringen

balayage kleuring

Kies voor meer diepte, glans en sprankeling in jouw haarkapsel met de speciale balayage techniek van onze kleurspecialisten. 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de meest populaire haartrend van dit moment: balayage en ombre kleuring. Bij een balayage is de bovenkant van het haar donkerder dan de lengten en punten. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke overloop en ziet je haar er niet heel erg gekleurd uit. Daarom ook een groot voordeel; je ziet geen uitgroei!

Wij zetten de kleur zo natuurlijk mogelijk in jouw haar, zodat de zeer beschamende en opvallende uitgroei-look wegblijft. Ook het streepachtige ‘dip-in-verf’ issue vermijden we hiermee, met natuurlijke kleurovergangen als resultaat. Vrijwel alle kleurcombinaties zijn mogelijk, van de naturel blond- en bruintinten tot de gewaagde koper tinten. Samen gaan we op zoek naar de kleuren die het beste passen bij jouw haarlengte en haartype.

Klik hier voor meer informatie over onze balayage kleurtechniek.

hair extensions

Zorg voor stralende lokken vol volume, middels het aanbrengen van natuurlijke hair extensions door onze specialistische aanpak.

Bijna iedere vrouw droomt van lang en vol haar! Maar helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Met het zetten van onze hair extensions zorgen wij voor volumevermeerdering of haarverlenging in jouw kapsel.

Wij passen hierbij een specialistische aanpak toe aan de hand van kwalitatieve weft extensions. Hierbij werken we uitsluitend met natuurhaar van hoogstaande kwaliteit.

Voor het mooiste en natuurlijkste resultaat gebruiken wij Skinny Weft Extensions. Deze handgeknoopte weft heeft een zeer dun bandje en wordt met de Invisible-weft techniek bevestigd en is nagenoeg onzichtbaar tussen je eigen haar.

Klik hier voor meer informatie over onze Extensions techniek.

Hair Extensions(1)
Keratine behandeling

keratine behandeling

Heb je last van droog en pluizig haar? En ben je het helemaal zat om je haar dagelijks te föhnen of te stijlen? Dan is een keratinebehandeling precies wat je nodig hebt!

Voor iedereen met pluizig, droog of juist beschadigd haar kan een keratine behandeling bij Hair Junkies de oplossing zijn voor hun haarproblemen.

Het is een treatment waarbij proteïne (eiwitten) terug in je haar wordt gebracht, waardoor je haar weer sterker en glanzender zal worden.

Een Keratine behandeling is geen chemische behandeling, omdat je haar voor 88 procent uit keratine bestaat. Het is dus echt een natuurlijk middel dat eigenlijk al in je haar zit.

In onze salon in Brunssum bieden wij een keratine behandeling aan met verschillende opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen de kroes eruit te halen, of we kunnen je haar zo steil mogelijk maken. Hoe dan ook, door middel van een keratine behandeling wordt jouw haar makkelijker handelbaar en kan het je veel tijd besparen in je ochtendroutine.

Klik hier voor meer informatie over onze keratine behandelingen.

 

 

Gratis Adviesgesprek

persoonlijk advies

Weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Of zou je graag eens je wensen en de mogelijkheden met ons willen bespreken?

Iedereen kan bij Hair Junkies een vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 15 minuten boeken. Of je nu al meer dan twintig keer bij ons bent geweest, of overweegt om voor het eerst een afspraak te maken: een gratis adviesafspraak kan door iedereen geboekt worden.

Voor sommige behandelingen zoals de Balayage kleurbehandeling of voor de tape extensions behandeling is het zelfs erg aan te raden om eerst een gratis adviesgesprek met de stylist van je keuze te hebben. Zij of hij kan je namelijk adviseren over de juiste behandeling, het te verwachte eindresultaat en de kapper kan bepalen welke prijs er hoort bij de lengte van je haar. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en alleen als je overtuigt bent, kun je natuurlijk direct een vervolgafspraak maken.

Klik hier voor meer informatie over een gratis adviesgesprek.

TARIEVEN