Dé Hair extensions specialist van Brunssum waar jij centraal staat

Bad hair day? Ain’t nobody got time for that! Onze hair extensions zijn er voor jou!

Elke dag een good hair day

Haarlokken vol zelfvertrouwen tijdens die belangrijke meeting. Een stralend volume kapsel op dat zomerse festival. En mooie glanzende krullen voor het romantisch dinertje. Zou je niet elke dag een good hair day willen hebben? Wij snappen dat helemaal. Want van futloos haar, dunne haarlokken en een te kortgeknipt kapsel wordt iedereen gewoon intens ongelukkig. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het aanbrengen van hair extensions. Met deze extensions zorgen wij voor volumevermeerdering of haarverlenging in jouw kapsel. Een professionele en natuurlijke behandeling die jou elke dag een good hair day geeft!

Wij zijn er voor jou!

Wij zetten onze hair extensions niet ‘even tussendoor’. Wij geloven in een juiste en veilige behandeling die zorgt voor een kapsel dat bij jou als persoon past. Want wil je jouw haar verlengen of juist een volume boost geven? Zie je liever je eigen haarkleur terug in de hair extensions of ga je voor een totaal andere kleur? Voorafgaand geven we daarom altijd persoonlijk advies, waarin we je goed informeren en samen de behandeling vaststellen. 

100 % natuurhaar, 1000 % vertrouwen

Wij geloven in een natuurlijke en specialistische aanpak, waardoor we uitsluitend werken met natuurhaar van hoogstaande kwaliteit. Met de 120 verschillende kleuren in hair extensions en de diverse lengtes, zorgen wij voor een uitgebreide behandeling die jou 1000 procent vertrouwen geeft!

Hoe geven wij jou die boost?

Als wij jouw haar verlengen of vermeerderen met hair extensions, doen we dat middels tape extensions. Dit zijn strengen van natuurlijk haar die door middel van een plaklaag aan jouw eigen haar worden bevestigd. Het kleefmiddel dat daarvoor wordt gebruikt is van medische kwaliteit en is daarom niet schadelijk voor je eigen haar. Uiteraard heb je tijdens het dragen geen last van de extra aangebrachte strengen, ze voelen heel natuurlijk en comfortabel aan. De hair extensions worden naadloos aangebracht, zelfs op je kruin. Daardoor zijn ze niet zichtbaar en heb je een vol kapsel met een geweldige boost!

Dus waar wacht je nog op? Maak eenvoudig een afspraak via de button rechtsonder en boek je gratis adviesgesprek van 15 minuten met één van onze topstylisten. Geheel vrijblijvend!

Hair Talk tape extensions resultaten

De voordelen van Hairtalk extensions:

Ik wil die good hair day!

Wil je samen met ons jouw ‘good hair day’ gaan creëren? Dan leggen wij jou graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden uit. We nemen jouw wensen door en passen daar onze behandeling op aan. Zo gaan we samen voor die boost van jouw haren!

Dus waar wacht je nog op? Maak eenvoudig een afspraak via de button rechtsonder en boek je gratis adviesgesprek van 15 minuten met één van onze topstylisten. Geheel vrijblijvend!