Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340
Dé Balayage kapper van Brunssum waar jij centraal staat

Haal het mooiste in jezelf naar boven met onze balayage technieken

Onze passie voor jouw haar!

Laat je haren d.m.v. een balayage techniek ” Free hand ” kleuren. Hierdoor is het eindresultaat veel rijker en natuurlijker. Nog een voordeel is dat uitgroei minder opvallend is: omdat de kleur zo natuurlijk in het haar gezet wordt, vervaagt het ook natuurlijk met het haar mee.  Je krijgt dus geen beschamende uitgroei-look en je hoeft minder vaak je haar bij te werken, en dit alles zonder een streepachtig resultaat!

Balayage techniek

De balayage techniek moet met de nodige expertise en vakkundigheid worden gezet door de balayage kapper. Wij hebben dan ook enkel specialisten in dienst, ieder met hun eigen specialisme waaronder verftechnieken.

Balayage is een kleurtechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van de zogenaamde painting- en ombre-technieken. Waar bij het haar meer diepte, glans en sprankeling krijgt.

Bij een balayage is de bovenkant van het haar donkerder dan de lengten en punten. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke overloop en ziet je haar er niet heel erg gekleurd uit. Daarom ook een groot voordeel; je ziet geen uitgroei! Kort samengevat geeft deze haarverf techniek een sunkissed look aan je haar.

Vrijwel iedere kleurcombinatie is mogelijk,van de naturelle blond-en bruintinten tot de meer gewaagde kleuren als diepe koper en rood tinten. Wij kunnen deze op verschillende manieren inzetten bij jou, afhankelijk van jouw haar en de manier waarop je het draagt.

Balayage resulaten by team hair junkies

Alle voordelen op een rijtje

Onze recencies

Enkele veel gestelde vragen

Met een balayage kun je alle kanten qu kleur. Het hoeft zeker niet allemaal helemaal blond te zijn. Een mooie bruine balayage die dicht bij de de donkere natuurtint blijft, maar toch verschilende kleurdimensies heeft, kan ook echt heel mooi zijn.Veel belangrijker is dat we kijken wat bij je past en wat mooi is bij jouw huidtint.

Het is niet ongebruikelijk dat onze balayage klanten maar 3 – 4 keer per jaar terug naar de salon komen om hun balayage te laten bij werken. Mocht je behoefte hebben aan een touch-up, kan je tussendoor bijvoorbeeld het haar wat je gezicht framed bij laten werken. Zo zie je er weer tot in de puntjes verzorgd uit.’

Om je balayage mooi te houden zijn er diverse producten op de markt. In ons salon adviseren wij de Keep My color Blonde shampoo en conditioner van Eleven Australia. Deze producten versterken de frisse blonde tint en neutraliseren geeltinten en de warme ondertonen in het haar. Door de blauwe basis met een toevoeging van extra violet is dit de perfecte shampoo voor natuurlijk of gekleurd blond haar

Kies je voor een kleuring zoals freehand Ombre of highlight service, dan kun je er zeker van zijn dat dit gemiddeld 2,5 uur tot 4 uur kan duren.

Ombre is de overgang van een lichte kleur naar een donkere kleur. Dit is veel extremer en hierbij is het ene gedeelte van het haar volledig donker en het andere gedeelte een stuk lichter. Tussen deze twee kleuren zit een combinatie van licht en donker.

Maak een Balayage Afspraak Verzoek

Geef via onderstaand formulier je gegevens en je gewenste datum en tijd door: