Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340

kapper brunssum - hair junkies

Als je een goede kapper brunssum zoekt

Hair junkies - Een kapper in het centrum van Brunssum met zowel een professionele als een persoonlijke aanpak!

Zoek je nog een goede kapper in Brunssum?

Ben je nog op zoek naar een goede kapper in Brunssum of zelfs de mooiste kapsalon van Brunssum? Kom dan naar Hair Junkies en laat door ons je haren knippen en/of kleuren.

Je vindt onze kapsalon middenin het centrum van Brunssum. Je kan bij ons altijd kiezen uit verschillende diensten. Zo bieden wij frisse was- en knipbeurten aan, maar verven we ook met alle plezier je haar in een leuk kleurtje. Al onze kappers zijn echte professionals met een grote liefde voor het vak. Dankzij onze ervaren kappers zal je er altijd stralend uitzien! Kom gerust eens een keer bij ons langs of maak een afspraak via de website.

Bij Hair Junkies snappen we altijd precies wat jij voor ogen hebt. Wanneer je in onze kappersstoel zit, zal er uitvoerig naar je wensen geluisterd worden door onze professionele kapper of kapster. Hierdoor zal je al snel merken dat je zeker weten de juiste kapper in Brunssum hebt uitgekozen.

Naast de kwaliteit van de diensten zelf vinden we het ook heel belangrijk dat de klant zich al snel vertrouwd en comfortabel voelt in onze kapsalon. Hier besteden wij dan ook bij iedere klant persoonlijk de aandacht aan. Wanneer je het eindresultaat van bijvoorbeeld de knipbeurt ziet, zal je zeker weten vol zelfvertrouwen onze gezellige kapsalon weer uitlopen.

Aangezien we zoveel waarde hechten aan kwaliteit zijn al onze haarstylisten opgeleid met allerlei trainingen en hebben ze al jaren aan ervaring. Ook vinden we het belangrijk om te blijven groeien en daarom blijven al onze werknemers nog steeds regelmatig cursussen volgen die gericht zijn op allerlei knip- en kleurtechnieken en de laatste trends.

kapper brunssum
Hair Junkies
4.7
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Roger BremenRoger Bremen
13:14 11 Aug 22
Prijziger dan Emoties kapper,Maar dan heb je ook wel wat,Super goed geknipt,zeer blij mee ,U heeft er weer een klant bij.Dank U wel dat u de tijd neemt voor Uw klanten.Mvg een Nieuwe klant.
Samuel de GraafSamuel de Graaf
10:59 02 Aug 22
Zojuist voor het eerst geweest. Aardige kapper die weet wat die doet.Fijne sfeer in de salon, voor zover ik kon merken ook LHBTQ+ friendly!🏳️‍⚧️🏳️‍🌈
Katarzyna OrzechowskaKatarzyna Orzechowska
19:34 09 Jun 22
Na één slechte ervaring te hebben gehad bij de kapper ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe kapper. Ik kwam op internet Hair junkies tegen en was meteen verkocht. Wat een prachtige kapsels maken hun. Hun hebben mijn haren hersteld en een prachtig resultaat achter gelaten voor mij. Ik wil jullie duizend keer bedanken voor de zorg en moeite die jullie hebben gedaan om het te herstellen. Ik zal nooit meer naar een andere kapper gaan wat een toppers.
Nina JanssenNina Janssen
13:18 05 Jun 22
Vriendelijk, professioneel en met een geweldig kapsel weer naar buiten gelopen. Als eeuwige twijfelkont hebben ze een goede keuze gemaakt mbt kleuren.Oh.. de koffie is ook lekker. Ook niet geheel onbelangrijk als je ergens een paar uur zit.
Lauri BourLauri Bour
10:58 26 May 22
Al bij meerdere kapsalons tig keren mijn haar laten knippen, kleuren, highlights e.d. en het was nooit wat ik ervan hoopte. Tot ik vorige week bij hairjunkies kwam, op aanraden van een vriendin. Nog nooit ben ik zó blij en tevreden geweest! Naast dat het een hele mooie, hippe zaak is met vriendelijk personeel, is de werkwijze super kundig en professioneel. Er wordt ook duidelijk aangegeven wat je wel en niet kunt verwachten en het resultaat is top! Al heel veel complimentjes gehad 🙂
Kevin de BolsterKevin de Bolster
16:30 20 Apr 22
Vanmiddag bij Hair Junkies geweest en geknipt geworden door Sascha. Ik liet een foto zien van welk model ik wou hebben en hij kwam gelijk met een goed advies om het te laten knippen/groeien. Een hele vriendelijke man met een super mooie zaak! Kan niets anders geven dan 5 sterren. Tot de volgende keer 🙂
js_loader

Premium Kapsalon

Wij zijn kapsalon Hair Junkies in juni 2021 gestart. Wij wilden graag een nieuw belevingsconcept hierin meenemen naar Brunssum om zo iedere klant de ultieme, luxe beleving te geven in onze kapsalon en perfecte kapsels te creëren.

De kappers van Hair Junkies hebben al veer ervaring met het knippen van haar, maar zij zijn ook nog gespecialiseerd in genoeg andere (complexere) behandelingen, zoals:

  • Hair Extensions
  • Keratine behandelingen
  • Complexe kleurbehandelingen
  • Kleurcorrecties
  • Balayage, Highlights, Foilyages, etc.

Waarom je een bezoekje moet brengen aan Hair Junkies

Ben je aan het overwegen om eens langs te komen voor een knip- of verfbeurt? Wij zullen ervoor zorgen dat een bezoekje aan onze kapsalon altijd de ultieme ervaring is voor je en er komen een hoop voordelen bij kijken als je voor ons kiest. Waarom zou je Hair Junkies dan een bezoekje moeten brengen vraag jij je misschien af?

  • Bij Hair Junkies kies je voor een kapsalon in Brunssum met ontzettend veel ervaring in het knippen van zowel vrouwen als mannen
  • Onze kapsalon is altijd makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
  • Al onze kappers hebben al veel ervaring en de juiste kennis van het vak, waardoor je haar altijd geknipt en geverfd wordt door een echte professional
  • Wij zijn een hecht team met teamleden die stuk voor stuk allemaal veel aandacht zullen hebben voor jou en je haar
  • De kappers bij Hair Junkies zijn allemaal ervaren professionals met veel passie voor het vak

Zien we jou binnenkort ook in onze kapsalon? Je kan makkelijk een afspraak maken via de onderstaande ‘Afspraak Button’. Ook krijg je hier de mogelijkheid om zelf een kapper te kiezen, je behandeling samen te stellen en de datum en tijd van de afspraak te reserveren.