Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340

.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hair Extensions laten zetten doe je bij Hair Junkies - de hair salon in Brunssum waar jij centraal staat

Bad hair day? Ain’t nobody got time for that!

Met hair extensions Elke dag een good hair day

Een bos haar vol zelfvertrouwen tijdens die belangrijke meeting. Een stralend volume kapsel op dat zomerse festival. En mooie glanzende krullen voor het romantisch dinertje. Zou je niet elke dag een good hair day willen hebben? Wij snappen dat helemaal. Want van futloos, dun haar of een te kort geknipt kapsel wordt iedereen gewoon intens ongelukkig.

Wij zijn daarom gespecialiseerd in het aanbrengen van hair extensions. Met deze extensions zorgen wij voor volumevermeerdering of haarverlenging in jouw kapsel. De professionele techniek waar wij mee werken geven verbluffende resultaten, ogen heel natuurlijk en zorgen elke dag voor een good hair day!

Wij geven je graag persoonlijk advies

Hair extensions laten zetten doe je niet ” even tussendoor “. Wij geloven in een juiste en veilige behandeling die zorgt voor een kapsel dat bij jou als persoon past. Want wil je jouw haar verlengen of juist een volume boost geven? Zie je liever je eigen haarkleur terug in de hair extensions of ga je voor een resultaat met meerdere kleurdimensies? Voorafgaand geven we daarom altijd persoonlijk advies, waarin we je goed informeren en samen met jou de gewenste hair extensions bepalen.

Maak eenvoudig een afspraak via de button rechtsonder en boek je gratis adviesgesprek van 15 minuten met één van onze topstylisten. Geheel vrijblijvend!

Royalty Hair extensions - de beste kwaliteit haar voor haar!

Bij Hair Junkies werken wij alleen maar met de meest professionele kappersmerken. Wat betreft de extensions hebben wij gekozen voor Royalty Hair Extensions. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren. Dit betekent dat het 100% menselijk haar is en dat het haar ook is gesorteerd op aanzet en punten zodat de extensions altijd in de juiste richting aangebracht worden.

Royalty Hairextensions zijn van begin tot aan het eind mooi dik gevuld, korte haren zijn verwijderd zodat je altijd een mooie volle punt heeft. Royalty Hairextensions zijn niet behandeld met siliconen of oliën waardoor het haar jarenlang goed van kwaliteit blijft.

Puur, onbewerkt haar dat voelt en reageert als eigen haar, dag in, dag uit.

Invisible weft techniek

Voor het mooiste en natuurlijkste resultaat gebruiken wij Skinny Weft Extensions. Deze handgeknoopte weft heeft een zeer dun bandje en wordt met de Invisible-weft techniek bevestigd en is nagenoeg onzichtbaar tussen je eigen haar.

Handgeknoopt haar wordt met de hand op dunne draden vastgeknoopt zodat er een fijne weft ontstaat. Deze weft is zeer dun van aanzet en dus ook uitermate ideaal voor mensen met weinig of fijn haar.

Bevestiging gebeurt met een vernieuwde invisible techniek van mini-ringetjes en naaiwerk en is zo goed als onzichtbaar tussen je eigen haar.

Before & after

Hair Extensions laten zetten

Altijd al een volle bos met haar willen hebben?
Wij adviseren je hier graag over in onze salon.

De voordelen van hair extensions

Hair extensions laten zetten is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is iets heel praktisch en kan in een kwestie van minuten je uiterlijk volledig veranderen, bijvoorbeeld van kort haar naar lang haar. Maar extensions hebben meerdere voordelen:

Ik wil die good hair day!

Wil je samen met ons jouw ‘good hair day’ gaan creëren? Dan leggen wij jou graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden uit. We nemen jouw wensen door en passen daar onze behandeling op aan. Zo gaan we samen voor die boost van jouw haren!

Maak eenvoudig een afspraak via de button rechtsonder en boek je gratis adviesgesprek van 15 minuten met één van onze topstylisten. Geheel vrijblijvend!