Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340
Zoek
Sluit dit zoekvak.

6 weken open en een kleine impressie

Hair Junkies is nu alweer 6 weken open

Ik kan het bijna niet geloven dat het alweer 6 weken geleden is dat we onze nieuwe salon geopend hebben. Maar wat zijn we aan het genieten zeg! Is simpelweg elke dag een cadeautje om in zo’n mooie omgeving te mogen werken!

Heel erg dankbaar zijn we voor de talloze complimenten die we elke dag nog krijgen. Van onze klanten, maar ook van mensen die we nog nooit gezien hebben, en alleen even binnen komen lopen om te zeggen hoe mooi ze de zaak vinden. Dat doet ons erg goed!

Ook heel erg mooi om te zien hoeveel nieuwe klanten we al hebben mogen ontmoeten en blij hebben kunnen maken met hun haren. Daar zijn we tenslotte Hair Junkies voor!

7 maanden heeft de verbouwing geduurd. Een hoop stress en slapeloze nachten, maar die zijn snel weer vergeten, als alles op de plaats valt en het totaalplaatje precies datgene is geworden als wat we altijd voor ogen hadden…een salon met een warme uitstraling in een huiselijke sfeer. Die tevens een industriële, maar ook een chique look heeft.

Speciaal voor jou, als bezoeker van de website, en je misschien nog nooit bij ons bent geweest, in deze blogpost een video en aan aantal impressie foto’s van onze zaak. Laat gerust in een reactie weten wat je ervan vindt, dat vinden wij leuk 🙂 We hopen je snel te mogen ontmoeten in onze salon.

Hieronder een aantal impressie foto’s van onze sfeervolle salon.

Dromen komen niet uit alleen omdat je ze hebt gedroomd. Hard werken is waardoor er dingen gebeuren. Hard werken is datgene wat voor verandering zorgt