Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340

.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Word jij onze nieuwe collega?

The start of an addiction

Een unieke kappersvacature voor gepassioneerde haarstylisten

Ben jij die haarstylist(e) die ons team komt versterken! En heb jij net als wij een enorme passie voor kleuren en knippen? Ben jij een super gemotiveerde haarstylist met een passie voor haar én voor mensen? Wil je werken in een salon waar de klant beleving vooropstaat en waar geïnvesteerd wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij misschien wel een match made in heaven…

Deze kappersvacature ( parttime of fulltime ) is voor jou als jij, als gepassioneerde haarstylist, graag wilt werken in een omgeving van vertrouwen en respect. Vind je het belangrijk om in een salon te werken waar ál je collega’s gemotiveerd en doelgericht zijn, met als doel je klanten de allerbeste ervaring te bieden? Dan zit je bij Hair Junkies goed!

Jij bent:

ERVAREN: Je hebt minimaal je allround haarstylist diploma op zak. En bent mega gemotiveerd om zowel vaktechnisch als persoonlijk de beste versie van jezelf te worden!

GOEDE COMMUNICATOR: Je hebt een eerlijke en open communicatiestijl en je weet hoe belangrijk het is om te luisteren, ook tussen de regels door, om de wensen en behoeften van je klant in kaart te brengen. Je neemt een positieve en actieve houding aan tijdens adviesgesprekken.

TEAM-MINDED: Je staat open voor feedback, want je weet dat dit je vooruit helpt. Je vindt het fijn om anderen ook te zien groeien en begrijpt dat het succes van je collega’s bijdraagt aan jouw eigen succes.

INITIATIEFRIJK: Je wacht niet totdat anderen jou motiveren, maar je neemt zelf initiatief. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen succes en je bent niet bang om hulp te vragen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je begrijpt hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

TALENTVOL: Je hebt de technische knowhow en vaardigheden in huis om mooi haar te creëren en dat tegelijkertijd gezond te houden. Je bent al een haarexpert, maar weet ook dat het belangrijk is om te blijven leren, om jezelf uit te blijven dagen en om continu te willen verbeteren.

PEOPLE PERSON: Je bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je luistert niet omdat dat hoort, maar omdat je de ander graag wilt leren kennen. Je waardeert de loyaliteit van je klanten en het vertrouwen dat zij in jou hebben. Je wilt niets liever dan dat iedereen stralend de salon verlaat en doet er alles aan om daarvoor te zorgen.

Salaris:
Je ontvangt een startsalaris conform cao-richtlijnen. Daarnaast investeren wij in jouw educatieprogramma en heb je recht op een bonusregeling.

Parttime / Fulltime:
Deze job is voor minimaal 16 uur en maximaal 40 uur.

Ben jij onze passievolle Hair Junkie to be? En antwoord jij ‘ja’ op de volgende vragen?

– De haarfilosofie, de uitstraling en het imago van Hair Junkies spreken me aan.
– Ik neem graag de verantwoordelijkheid voor mijn eigen werkzaamheden.
– Ik wil mijn klanten graag de allerbeste service aanbieden.
– Ik ben sociaal en kan goed werken in teamverband.
– Ik sta ervoor open om mijzelf te ontwikkelen en ik vind educatie belangrijk.

Heb je alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

SOLLICITATIEFORMULIER

We zijn op zoek naar enthousiaste creatievelingen die samen met ons Hair Junkies nóg beter willen maken!