Kerkstraat 286 brunssum
045 564 0340

.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw – Qiqi Vega Keratine Behandelingen

Krijg weer de controle over kroezig en pluizig haar met de nieuwste technologie van Qiqi Vega

We zijn best sceptisch als het gaat om het testen van nieuwe producten. Maar sinds dat Qiqi Vega op de Nederlands markt verkrijgbaar is, heeft ons team deze producten getest op een een aantal van onze klanten waarvan wij dachten dat zij het meest zouden profiteren van deze verbazingwekkende technologie en we zijn behoorlijk onder de indruk!

We vertellen je graag waarom…
Qiqi verandert blijvend de textuur van je haar met een compleet nieuwe technologie die in geen enkel ander product bestaat.

Met 3 verschillende versies voor bijna elk haartype, is het bestrijden van kroes nog nooit zo eenvoudig geweest!

Deze professionele gladmakende behandeling zorgt voor gezond en sterk haar dat zowel glanzend als superzacht is. Het maakt niet uit of je haar dun, beschadigd, krullend, dik of afro is.

Het fijne met Qiqi, is niet alleen dat er 3 formules zijn voor verschillende haartypes en texturen, er zijn ook 3 verschillende behandelingen die we kunnen aanbieden.

Of je nu super stijl glad haar wil, of gewoon beter handelbaar haar, of juist je eigen krullen nieuwe leven in wil blazen, het kan allemaal met Qiqi!

De revolutionaire Vega straightening behandeling is bestand tegen transpireren, vocht en vochtige omstandigheden en bevat geen chemicaliën of  andere schadelijke ingrediënten. Je kunt elke dag blijven genieten van mooi haar, zelfs na het zwemmen in de zee of het zwembad.

Een Qiqi keratine behandeling geeft je haar een ‘keratineboost’, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn.

QIQI is effectief voor bijna alle haartypes inclusief strakke krullen, losse krullen, golvend haar en beschadigd haar. Het zal je föhntijd halveren en je haartextuur veranderen van weerbarstig naar zacht, waarbij kroes wordt aangepakt.

Met deze 3 verschillende behandelingen laten we het haar weer waanzinnig zacht glanzen. Het is de ultieme straightening behandeling voor de ultieme professionals.

Je vindt deze behandelingen in onze online bookingstool onder ” Keratine behandelingen ” .

✅ 100% formaldehydevrij.

✅ Hoogste kwaliteit ingrediënten.

✅ Veilige zure formulering. (Vega beschadigt het haar niet.)

✅ Verjongt en revitaliseert. Vegavriendelijk (geen dierlijke producten zoals keratine of collageen).

✅ Geen rook of chemische dampen