Kapper Brunssum

Because we are addicted to it

Bad hair day? Ain’t nobody got time for that!

Ben jij nieuwsgierig naar extensions, en wil je meer informatie?
Of weet je al dat jij ze wil laten zetten?

Meld je nu aan en we sturen je alle informatie. En je krijgt van ons gelijk éénmalig 15% korting!

Wat is je beste e-mailadres?

Before & After Extensions

Meld je nu aan en we sturen je alle informatie:

Met hair extensions Elke dag een good hair day

Een bos haar vol zelfvertrouwen tijdens die belangrijke meeting. Een stralend volume kapsel op dat zomerse festival. En mooie glanzende krullen voor het romantisch dinertje.

Zou je niet elke dag een good hair day willen hebben? Wij snappen dat helemaal. Want van futloos, dun haar of een te kort geknipt kapsel wordt iedereen gewoon intens ongelukkig.

Wij zijn daarom gespecialiseerd in het aanbrengen van hair extensions. Met deze extensions zorgen wij voor volumevermeerdering of haarverlenging in jouw kapsel.

De professionele techniek waar wij mee werken geven verbluffende resultaten, ogen heel natuurlijk en zorgen elke dag voor een good hair day.

Royalty Hair extensions - de beste kwaliteit haar voor haar!

Bij Hair Junkies werken wij alleen maar met de meest professionele kappersmerken. Wat betreft de extensions hebben wij gekozen voor Royalty Hair Extensions.

Deze zijn van de allerbeste kwaliteit 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren. Dit betekent dat het 100% menselijk haar is en dat het haar ook is gesorteerd op aanzet en punten zodat de extensions altijd in de juiste richting aangebracht worden.

Invisible weft techniek

Voor het mooiste en natuurlijkste resultaat gebruiken wij Skinny Weft Extensions. Deze handgeknoopte weft heeft een zeer dun bandje en wordt met de Invisible-weft techniek bevestigd en is nagenoeg onzichtbaar tussen je eigen haar.

De voordelen van hair extensions

Het gebruik van hair extensions is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is iets heel praktisch en kan in een kwestie van minuten je uiterlijk volledig veranderen, bijvoorbeeld van kort haar naar lang haar. Maar extensions hebben meerdere voordelen:

Ik wil die good hair day!

Wil je samen met ons jouw ‘good hair day’ gaan creëren? Dan leggen wij jou graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden uit. We nemen jouw wensen door en passen daar onze behandeling op aan. Zo gaan we samen voor die boost van jouw haren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 16.00
Zondag Gesloten

Contact

Kerkstraat 286 6441 BM Brunssum

045-5640340

info@hairjunkies.nl